web analytics

Home / Video /

Manifesti ynë feminist | Tamara Gray

 

 

Share this Post

 

Related Posts

About the author

 
 

3 Comments

 1. Ajkuna says:

  Ne gjykimin tim, ligjerata e mesiperme eshte nder te rrallat qe mbartin vlera te mirefillta, ne edukimin e nje femre muslimane. Argumenti i perdorur eshte aq elokuent e bindes, sa i shemb njohurite e mija, perballe nje historie brilante. Per fat te keq, shumcka eshte reduktuar ne rolin e gruas, e kur gjykon potencialin qe mbart gjendesh ne dileme mes kuptimit dhe interpretimit. Kjo ligjerate vertet, me ka ndricuar ne menyren e te kuptuarit, me ka ndihmuar te hap syte! Do e keshilloja cdo here!

  • Belkisa says:

   Gezohem shume e dashur Ajkuna qe ka patur kete ndikim tek ty, vertet eshte me rendesi qe ne grate te njohim veten para se te kerkojme te respektohemi nga te tjeret. Manifesti yne feminist para se gjithash duhet te jete i drejte dhe i moralshem pa rene pre e lloj – lloj ideologjive dhe qasjeve jo te dobishme qe degjojme sot.

 2. Belkisa says:

  Ka ardhur koha qe burrat te kuptojne qe me ndihmen e tyre ne “punet e shtepise”, nuk po ndihmojne grate por kane kryer obligimet, ka ardhur koha te marrin pergjegjesite qe ju takojne!

 
 

Leave a Comment