web analytics

Tri motrat “sakrificë për Palestinën”

 

Rim, Nur dhe Mirfet quhen tri motrat të cilat banojnë në kampin e refugjatëve El-Nasirat, në qendër të Gazës, pranuan të martohen me tre djem pjesëmarrës në rezistencën popullore. Tre djemtë kanë humbur këmbët në “Marshimin e Kthimit të Madh”, dhe kjo ka qenë mjaft për të mos kërkuar mehër, në këmbim të asaj se është e mjaftueshme çfarë ata kanë ofruar për Palestinën si sakrificë.

 

Fotografia e Klodiana Xhaferaj

 

 

 

 
 
 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

 
 

Leave a Comment