web analytics

Nëna nga Jemeni që pa “Xhehenemin” me sy

 

Fotografia e Mehmet Celal Gürbüz

Nëse dëshironi të jeni dëshmitarë që keni parë Xhehenemin,

Vështroni në sytë e kësaj nëne që “ushqen” me gisht foshnjën e saj,

të uritur nga mungesa e qumështit.

Aty do të vështroni forcën e dhimbjes.

O Zoti ynë na fal neve!

Nuk mundëm t’ju dalim në mbrojtje motrave tona!

İhsan Arat

(Sipas rapotimeve të BE, në luftën e zgjatur prej 3 vitesh në Jemen kanë humbur jetën 50.000 persona. Në vend po përhapen me shpejtësi sëmundje si kanceri dhe kolera. Për të prekurit nga sëmundjet pothuajse është e pamundur të kenë trajtim mjekësor.)

 
 
 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

 
 

Leave a Comment