web analytics

Përmallimi më i madh i grave të Srebrenicës: pirja e kafes dikur me bashkëshortët e tyre

 

 

Gjëja për të cilën përmallohen më së shumti gratë e Srebrenicës është pirja e kafes bashkë me bashkëshortet e tyre. Për të shpalosur këto ndjenja të thella gratë e 8.372 dëshmorëve pregatitën filxhana me kafe në përkujtim të bashkëshortëve të tyre. Kjo është një ekspozitë që përkujton masakrën e Srebrenicës dhe titullohet “Sto Te Nema? Po ku mbete?” e cila hap dyert e saja çdo 11 korrik në vende të ndryshme.

 

Fotografia e Mustafa Kutlu

Fotografi  nga Toronto

Image result for "Srebrenitsa'nın kadınları en çok eşleriyle beraber kahve içmeyi özlüyorlar. Öldürülen 8,372 erkeği temsilen hazırlanan kahve fincanları..." •••

 

Share this Post

 

Related Posts

About the author

 
 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

 
 

Leave a Comment