web analytics

Njihuni me Znj. Entela Hidri, një nga 10 anëtaret e jurisë që do të bëjnë vlerësimin e eseve të konkursit “StudentsProblems”

 

Nga Forumi Kombëtar i Studentëve Shqiptar: Njihuni me Znj. Entela Hidri një nga 10 anëtarët e jurisë që do të bëjnë vlerësimin e eseve të konkursit “StudentsProblems” të Forumit “Studentët për Qeverisjen e Mirë”.

Fotografia e Forumi Kombëtar i Studentëve Shqiptar

Entela Hidri ka mbaruar studimet për Gjuhë-letërsi. Master në fushën e Redaktorisë. Gazetare sociale në radio. E trajnuar si folëse publike, si edhe pjesë e disa forumeve studentore më në zë, ku jep kontributin si trajnuese në tema edukimi dhe rritje aftësim drejt suksesit. Redaktore e shumë titujve në tregun bashkëkohor, ku spikasin punimet shkencore. Publikuese në disa revista të njohura, me tituj në fusha të edukimit dhe atë sociale. Vullnetare në kauza të ndryshme në shërbim të shoqërisë.

“Brezat duan investim në edukim, që shoqëria të integrohet me ritme të shpejta”. E.H

https://www.facebook.com/StudentECONOMICforum/

 

 
 
 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

 
 

Leave a Comment