web analytics

Gjethja që nuk bie në vjeshtë ?

 

Nga Merjem Lumi: Gjethja që nuk bie në vjeshtë;?

Është tradhëtare në sytë e shoqeve të saj.
Besnike në sytë e pemës.
Rebele ne sytë e stinës.

Gjithsekush të sheh nga këndvështrimi i tij.
Andaj mos u mundo të kënaqësh të gjithë.
E rëndësishme është të ecësh në rrugë të drejtë.
Dhe mos ndalesh për hatër të njerëzve.

Kënaq Zotin dhe mjafton.

?????????

 

Fotografia e Merjem Lumi

 

 
 
 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

 
 

Leave a Comment