web analytics

Ftesë: Sfilata e bamirësisë ”Brixhida Style”

 

Në muajin shkurt organizohet për here të dytë sfilata e bamirësisë  me veshje islame, event i organizuar nga Brixhida Style (Brixhida Muça).

Fotografia e Brixhida Style

Ky event ka për qëllim që femrat besimtare muslimane të bashkohen për të kontribuar në problemet sociale të shoqërisë. Një nga format e sygjeruara nga Brixhida është ky event i cili bashkon bizneswomen muslimane me butiqet e tyre dhe stiliste për të ofruar trendet dhe idete e reja në veshjen e hixhabit brenda kontureve fetare. Vitin e kaluar ky event u bë me pjesmarrjen e butiqeve vetëm të Tiranës, ndërsa këtë vit ftohen të bashkohen të gjitha trojet shqiptare, në mënyrë që ndërgjegjësimi të ketë impakt sa më të gjerë. Fondet e mbledhura nga organizimi i këtij eventi do të shkojnë për fëmijët me kancer në spitalin ‘’Nënë Tereza’’.

 
 
 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

 
 

Leave a Comment