web analytics

Home /

Arti dhe kultura

 
 
 
 

4 Comments

 1. brixhida muca masha says:

  urime e nje fillim i mbare .Zoti e befte qe kontributi juaj te jete i vlefshem per gruan ne pergjithesi e per gruan ritualiste ne vecanti.

  • Belkis says:

   Faleminderit e dashur Brixhilda, shpresojme te jete qe ky blog te jete strehë për të dhënë kontributin tone modest në qartësimin e pozicionit të femrës në shoqërinë e sotme, promovimin e vlerave dhe perspektivën e saj.

 2. Sabina says:

  Mbaresi dhe suksese ketij blogu, te shpresojme qe do te jete nje portal i sa me shume zerave te grave per te diskutuar nga perspektiva te ndryshme ceshtjet qe na shqetesojne dhe pse jo na gezojne. Urime

 
 

Leave a Reply to Belkis