web analytics

Home /

Mundësi punësimi

 
 
 
 

4 Comments

 1. Anjeza says:

  Urime per kte blog . Mendoj se ishte i nevojshem. Suksese

  • Belkis says:

   Faleminderit e nderuar Anjeza, shpresojme te na sherbeje te gjithave per te transemtuar qasjen tone ne menyre sa me oblejktive ndaj problematikave qe shqetesojne femren ne shoqerine shqipetare ! Mirepresim kontributin tuaj ne kete drejtim!

 2. Suela says:

  Përgëzime për këtë blog. Jam e mendimit se është i nevojshëm. Suksese në vazhdim.

  • Belkis says:

   Faleminderit e dashur, shpresojme shume qe te gjitha se bashku t’i japim jete qasjeve tona ndaj realitetit qe na rrethon nepermjet ketij blogu. Suksese dhe per ty! :)

 
 

Leave a Comment